2022-12-11T11:21:49+01:00

CRM programma

Vind en vergelijk hier alle CRM programma’s en vraag gratis proefaccounts aan! Gebruik de keuzehulp om binnen enkele seconden het beste CRM programma voor jouw onderneming te vinden.

CRM programma

Keuzehulp

Functionaliteiten
Extra mogelijkheden
Opzegtermijn contract

CRM software van Silvasoft

(85 reviews)9.6/10
Silvasoft CRM systeem € 3,95

Eenvoudig en betaalbaar uw relaties beheren doet u met het CRM systeem van Silvasoft.

Ongelimiteerd
Inclusief app
30 dagen gratis
(14 reviews)8.4/10
CRM in de ERP software van AFAS Prijs op aanvraag

CRM is de basis voor een goede dienstverlening. Verbeter je klantrelaties met de uitgebreide mogelijkheden van het dossier in CRM.

Eén ERP-oplossing
Sales automation
+ Boekhouding & HRM
(5 reviews)8.8/10
SuperOffice CRM systeem € 44,- p/m

Ervaar hoe het SuperOffice CRM systeem een compleet beeld geeft van klanten en relaties, inclusief contacthistorie, activiteiten en documenten.

Incl. agenda & e-mail
30 dagen gratis
Deskundige helpdesk

CRM programma

CRM programma

Wat is CRM?

CRM, of Customer Relationship Management, is een benadering van het beheren van klantrelaties die gericht is op het verhogen van de klanttevredenheid en het vergroten van de omzet. CRM gebruikt technologie, zoals software en andere tools, om klantgegevens te verzamelen en te analyseren, zodat bedrijven beter begrijpen wat klanten willen en hoe ze hun behoeften het beste kunnen vervullen.

Wat voor soort CRM programma’s zijn er?

Er zijn verschillende CRM programma’s op de markt, waaronder cloud-gebaseerde programma’s, on-premises programma’s en open source programma’s. Cloud-gebaseerde CRM programma’s worden via het internet geleverd en vereisen geen installatie of beheer van hardware. On-premises CRM programma’s worden geïnstalleerd op je eigen computers en vereisen beheer van hardware en infrastructuur. Open source CRM programma’s zijn gratis en kunnen worden aangepast en uitgebreid naar behoefte.

Waar moet je op letten bij het kiezen van het beste CRM programma?

Bij het kiezen van het beste CRM programma, is het belangrijk om te letten op de functionaliteiten die het programma biedt, de gebruiksvriendelijkheid van het programma, de integratie met andere systemen die je misschien al gebruikt, en de kosten van het programma en de opstartkosten. Zoek naar een programma dat aan al je behoeften voldoet en binnen je budget past. Het is ook slim om verschillende CRM programma’s te testen door het vragen van proefaccounts, zodat je zeker weet dat je het juiste programma kiest.

Voordelen van een CRM programma

Een CRM programma kan je bedrijf op verschillende manieren helpen:

  • Het kan helpen om efficiënter te werken door klantgegevens te verzamelen en te analyseren.
  • Het kan helpen om betere klantrelaties op te bouwen door inzicht te geven in klantbehoeften en interacties.
  • Het kan helpen om meer omzet te genereren door het identificeren van verkoopkansen en het beter benutten van klantgegevens.
  • Het kan helpen om kosten te besparen door het automatiseren van processen en het beter beheren van klantgegevens.

Conclusie

CRM is een benadering van het beheren van klantrelaties die gericht is op het verhogen van de klanttevredenheid en het vergroten van de omzet. Er zijn verschillende CRM programma’s op de markt, waaronder cloud-gebaseerde, on-premises en open source programma’s. Bij het kiezen van een CRM systeem, is het belangrijk om te letten op de functionaliteiten, gebruiksvriendelijkheid, integratie en kosten. Zoek naar een programma dat aan al je behoeften voldoet en binnen je budget past. Test verschillende programma’s om er zeker van te zijn dat je het juiste programma kiest.