2022-12-11T11:22:59+01:00

CRM tools

Vind en vergelijk hier alle CRM tools en vraag gratis proefaccounts aan! Gebruik de keuzehulp om binnen enkele seconden de beste CRM tool voor jouw onderneming te vinden.

CRM tools

Keuzehulp

Functionaliteiten
Extra mogelijkheden
Opzegtermijn contract

CRM software van Silvasoft

(85 reviews)9.6/10
Silvasoft CRM systeem € 3,95

Eenvoudig en betaalbaar uw relaties beheren doet u met het CRM systeem van Silvasoft.

Ongelimiteerd
Inclusief app
30 dagen gratis
(14 reviews)8.4/10
CRM in de ERP software van AFAS Prijs op aanvraag

CRM is de basis voor een goede dienstverlening. Verbeter je klantrelaties met de uitgebreide mogelijkheden van het dossier in CRM.

Eén ERP-oplossing
Sales automation
+ Boekhouding & HRM
(5 reviews)8.8/10
SuperOffice CRM systeem € 44,- p/m

Ervaar hoe het SuperOffice CRM systeem een compleet beeld geeft van klanten en relaties, inclusief contacthistorie, activiteiten en documenten.

Incl. agenda & e-mail
30 dagen gratis
Deskundige helpdesk

CRM tools

CRM tools

Wat is CRM?

CRM, of Customer Relationship Management, is een benadering van het beheren van klantrelaties die gericht is op het verhogen van de klanttevredenheid en het vergroten van de omzet. CRM gebruikt technologie, zoals software en andere tools, om klantgegevens te verzamelen en te analyseren, zodat bedrijven beter begrijpen wat klanten willen en hoe ze hun behoeften het beste kunnen vervullen.

Wat voor soort CRM tools zijn er?

Er zijn verschillende CRM tools op de markt, waaronder software, integratie-tools, mobiele apps en andere hulpmiddelen. CRM-software is het meest voorkomende type tool, en kan helpen om klantgegevens te verzamelen en te analyseren, en om efficiënt met klanten te communiceren. Integratie-tools kunnen helpen om CRM-software te koppelen aan andere systemen die je misschien al gebruikt, zoals salessoftware of marketingtools. Mobiele apps kunnen je helpen om CRM-gegevens te raadplegen en te beheren, terwijl andere hulpmiddelen, zoals dashboards en rapportage-tools, je inzicht kunnen geven in klantgedrag en prestaties.

Wat zijn de kosten van CRM tools?

De kosten van CRM tools kunnen variëren afhankelijk van het type tool dat je kiest, het aantal gebruikers en de functionaliteiten die je nodig hebt. Sommige CRM-tools zijn gratis of bieden een gratis proefperiode, terwijl andere tools een abonnement of licentie vereisen. Houd rekening met opstartkosten, zoals implementatie- en trainingkosten, als je een nieuw CRM-systeem implementeert. Zoek naar een tool die binnen je budget past, en vergeet niet dat de kosten op de lange termijn kunnen worden gerecupereerd door efficiënter te werken en betere klantrelaties op te bouwen.

Waar moet je op letten bij het kiezen van de beste CRM tool?

Bij het kiezen van de beste CRM tool, is het belangrijk om te letten op de functionaliteiten die het systeem biedt, de gebruiksvriendelijkheid van het systeem, de integratie met andere systemen die je misschien al gebruikt, en de kosten van de tool en de opstartkosten. Zoek naar een tool die aan al je behoeften voldoet en binnen je budget past. Het is ook slim om verschillende CRM tools te testen door het vragen van proefaccounts, zodat je zeker weet dat je de juiste tool kiest.

Conclusie

CRM is een benadering van het beheren van klantrelaties die gericht is op het verhogen van de klanttevredenheid en het vergroten van de omzet. Er zijn verschillende CRM tools op de markt, zoals software, integratie-tools, mobiele apps en andere hulpmiddelen. De kosten van CRM tools kunnen variëren, dus zoek naar een tool die binnen je budget past. Bij het kiezen van een CRM systeem, is het belangrijk om te letten op de functionaliteiten, gebruiksvriendelijkheid, integratie en kosten. Test verschillende tools om er zeker van te zijn dat je de juiste tool kiest.